Testimonials

Testimonials

Reacties van deelnemers:

 

 

 

Carla(57) Augustus 2017 er verschijnt een artikel in de krant over Powerwalken, nooit van gehoord maar mijn interesse was gewekt. Ik heb het artikel gelezen en de site op Facebook sprak me enorm aan. De dames op de foto bleken zelfs na een uur flink wandelen nog te kunnen lachen. Nou werd ik al chronisch moe van het woord sporten maar heb toch de spreekwoordelijke “stoute wandelschoenen aangetrokken en heb me aangemeld. Ik werd in een leuke club fanatiekelingen opgenomen en had meteen een klik met ook een nieuweling Magda en Mudje(Miranda). Het eerste uur heb ik volledig overleefd en verrek ik vond het nog leuk ook. De glimlach ging niet meer van mijn gezicht. Ondertussen hebben we het tempo ontzettend opgeschroefd en nu Mei 2018 ben ik er nog steeds. NOOIT verwacht, ontzettend trots op mezelf. Ondertussen zelfs een outfit ervoor gekocht. Na enkele maanden een vriendin zo gek gekregen om mee te lopen en ook zij was meteen om. Mijn conditie is er ook aanzienlijk van opgeknapt, mooi meegenomen. We maken mooie routes door wijk en natuur. Ik kom op plaatsen waar ik nog nooit ben geweest. We hebben een leuke club met Anouk als aanvoerder. Niks moet alles mag. Super blij dat ik de stap genomen heb. Dankjewel Anouk zonder jou vrolijke gezicht had ik het misschien allang opgegeven…

Christel(48) Jarenlang hardgelopen over de dommelvallei. Verhuisd naar Veldhoven en op zoek naar bewegen in de buitenlucht. De discipline om dit drie keer in de week weer op te pakken was weg, ook doordat de omgeving in eerste instantie minder interessant leek om te gaan hardlopen. Na een tijdje las ik een stukje over Powerwalk in het Veldhovens dagblad en weer even later zag ik overal de vrolijke flyers. Mijn interesse was gewekt. Na een proefles met een fantastische leuke, vrolijke coach, een leuke groep mensen en bewegen in een prachtige omgeving, was ik verkocht. Met Anouk ontdek je fantastische plekken in Veldhoven. Ze maakt van al haar routes een feestje. Het is laagdrempelig, alles mag en niets hoeft. Je kan komen wanneer je wilt, hetgeen erg makkelijk is en altijd ergens in de agenda past. We trainen naast ons lijf ook met regelmaat onze lachspieren en dat allemaal heerlijk in de buitenlucht voor een zeer betaalbare prijs!

Astrid(35) Ik doe nu een jaar mee bij Powerwalk Veldhoven en ik vind het heerlijk. Ik sportte eerst bij een sportschool, maar daar haalde ik zo weinig voldoening uit. En nu, na een uur buiten te zijn geweest, en heerlijk de spiertjes te hebben getraind, heb ik helemaal een voldaan gevoel! En een leuke bijkomstigheid is dat je je spieren sterker worden en je conditie verbetert! Ik wil niks anders meer!

Magda(62) Powerwalken, ik ben half augustus 2017 begonnen, het is goed voor je conditie,  je leert er leuke mensen kennen en elke week een andere locatie, ik kom op plaatsen waar ik nog nooit ben geweest of normaal niet zou komen. Zoveel mooie natuur in en rond Veldhoven.

Marsha(38) Al bijna een jaar doe ik mee aan Powerwalk en ben nog net zo enthousiast als toen ik begon. Powerwalk is zeer toegankelijk, gezellig en sportief op een behapbare manier. Er doet een diverse en spontane groep mensen aan mee en je ziet de mooiste plekjes van Veldhoven. Last but not least: je wordt er ook nog eens een stuk fitter van, ik zou het iedereen zeker aanraden!

Greet(63) Hoi ik ben Greet en loop samen met verschillende mensen en verschillende leeftijden de Powerwalk in Veldhoven. Met als leidinggevende Anouk. Ik ben er nu bijna 1 jaar bij en het is echt super leuk omdat het als doel snel doorlopen is maar tevens wat oefeningen tussendoor. Lopen de eerste iets te hard voor je dan komen ze telkens terug op je weer op te pikken. Het is gezellig omdat je met iedereen een praatje kunt maken en tevens ben je sportief bezig. Je bouwt na een paar keer per week te hebben mee gelopen al een goede conditie mee op. Het gaat echt iedere week steeds beter. Dus mocht je nog zin en tijd over hebben om ff iets sportief te willen doen geef je dan op voor de Powerwalk Veldhoven. Succes en misschien tot ziens. Groetjes Greet

Jacqueline(65 jaar) Sinds september 2017 loop ik mee. Anouk weet ons telkens weer te verrassen. Ik kom uit Eindhoven en ben er inmiddels achter wat een mooie gemeente Veldhoven is. Op zo veel plekken zijn we intussen al geweest. Sightseeing en sporten in een. Kom erbij zou ik zeggen.